Telefon

+36 34 513-680 és 513-677

Email

jamk@jamk.hu

Hamarosan költözhetnek a könyvek

TISZTELT OLVASÓ, KEDVES LÁTOGATÓ!

 2019 februárjában a könyvtár vezetése és a város átadta a régi épületet és területét a kivitelező cégnek, hogy a Modern Városok Program keretében is támogatott új könyvtár felépüljön.

És most, kb. másfél évvel később már arról tájékoztathatjuk Önöket, hogy a munkálatok befejeződnek és lassan elkezdődik a könyvtár beköltözése az új épületbe.

Alig költöztünk ki, már sok kérdést kaptunk, hogy mikor nyílik meg az új könyvtár, milyen lesz stb.? És azóta is folyamatosan érdeklődnek különböző fórumokon és csatornákon, személyesen is. Láthatták a régi épület lebontását, az új épület kinövését a föld alól és azóta is a látványos, két szintes olvasótermet, a „Tudás tornyát”. Kicsit a kíváncsiságot is kielégítve tesszük közre engedéllyel az interneten megjelent írást és a képeket. Ízlelgessék Önök – egyelőre csak képeken – az új könyvtár megjelenését és a belső tereket, melyek sokkal szebbek, hangulatosabbak lesznek, amikor már a könyvek is a polcokon kínálják magukat Önöknek, Olvasóknak, Látogatóknak.

A kivitelező cég egy cikket jelentett meg a Magyar Építők internetes honlapján, melynek linkjét itt találják. Ebben olvashatnak az új könyvtár építéséről, sok képet nézhetnek már most a belső terekről, a külső megjelenésről.

Kérjük, fogadják olyan nagy szeretettel, amilyen nagy odafigyeléssel vettünk mi könyvtárosok is részt a tervezésben, a belső terek kialakításában a kezdetektől az utolsó csavar becsavarozásáig.

Itt olvashatja a Magyar Építők cikkét!

Leave a Reply

Ajánlott bejegyzések