Telefon

+36 34 513-680 és 513-677

Email

jamk@jamk.hu

Hogyan lehet kölcsönözni a könyvtárból karantén alatt?

Tisztelt Olvasóink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy könyvtárunk 2021. január 12-től korlátozott szolgáltatásokkal újra kölcsönöz.

A megyei könyvtár fő téri épületében január 12-én 13.00 órától újra várjuk az olvasókat az alábbi szolgáltatásokkal:

Könyvek visszavétele

Leadhatják a megyei könyvtár bármely tagkönyvtárából kikölcsönzött, zacskóba vagy papírtasakba csomagolt könyveiket. A könyvtári olvasójegy számával és az olvasók nevével ellátott könyvcsomagokat a könyvtár oldalsó bejáratánál, az Álmos vezér út felőli oldalon vesszük át.

A könyvtár a vírushelyzetre és a korlátozott szolgáltatásokra való tekintettel nem számol fel semmilyen díjat a visszavétellel kapcsolatban, a fiókkönyvtárakból kikölcsönzött könyveket is díjmentesen adhatják le.

Könyvcsomagok összeállítása kérések alapján

Ugyanitt, lehet benyújtani személyesen írásban azokat a könyvigényeket, amiket ki szeretnének kölcsönözni. A listára az olvasó nevét, az olvasójegy számát, e-mail címet és a kért könyvek szerzőjét, címét kell ráírni.

E-mail-ben a konyvbox@jamk.hu e-mail címre várjuk a kéréseket, az olvasó nevének és az olvasójegy számának feltüntetésével.

A kéréseket két munkanapon belül teljesítjük. Akik megadják az e-mail címűket, azokat minden esetben választ küldünk arról, hogy a könyveket mikor lehet átvenni. Kérjük, nézzék meg a levelezésük spam mappáját is!

Kért könyvcsomagok átvétele

A könyvtár főbejáratánál – a Komáromi út felől – azokat az olvasókat várjuk, akik a már igényelt könyveket szeretnék átvenni. Erre csak az olvasójegyek felmutatása esetén lesz lehetőség.

Elérhető könyvtáraink

A karantén időszak alatt a következő fiókok állnak rendelkezésre:

Újvárosi Fiókkönyvtár – keddenként 8.00-16.00 További információ itt.

Felsőgallai Fiókkönyvtár – szerdánként 8.00-16.00 További információ itt.

Bánhidai Fiókkönyvtár – szerdánként 8.00-16.00 További információ itt.

A fiókokból kikölcsönzött könyveket a központi könyvtárba lehet visszahozni. Kölcsönözni csak a központi könyvtár állományából lehet.

 

Leave a Reply

Ajánlott bejegyzések