Telefon

+36 34 513-680 és 513-677

Email

jamk@jamk.hu

Könyvajánló: Igazgyöngyök

Palotás Petra: Igazgyöngyök – Lélekmelengető történetek az ezerarcú szeretetről

Ki ne szeretne a rohanó, kapkodó világunkban olykor megpihenni néhány pillanatra, hogy egy csésze forró tea társaságában elmerüljön egy könyv lapjai között?

Pontosan ezek a röpke történetek ösztönöztek arra, hogy elolvassam ezt a könyvet. A külsőre tetszetős borító, 44 varázslatos történetet tartalmaz. Az írónő rávilágít arra, hogy ebben a kegyetlen világban, milyen emberi értékek vannak. A szeretet, remény, öröm, megbocsátás, vágy, a család, az összetartozás…

Olykor könnyeket csal a szemekbe és mosolyt az arcokra. Az érzelemdús történeteket a való élet ihlette, van mondanivalója, rejtett üzenete, tanulsága. Egy-egy történet után jól esett elgondolkodni az olvasottakon, elmélázni, átértékelni a dolgokat.

Palotás Petra Németországban élő írónő, jól ismert, kifinomult és érzelmes stílusában olyan hétköznapi csodákat, gondolatokat és pillanatképeket hoz el legújabb művében az olvasóknak, amelyek, mint a tenger mélyén lapuló igazgyöngyök, csak arra várnak, hogy megmutathassák a szépségüket.

A karácsony közeledtével, hideg téli esték kellemes eltöltéséhez ajánlom ezt a szívmelengető történeteket tartalmazó novellák csokrát.

Az ajánlót írta: Magaláné Kovács Andrea

Itt keresd a könyvet a katalógusunkban

Címkék:

Leave a Reply

Ajánlott bejegyzések