Telefon

+36 34 513-680 és 513-677

Email

jamk@jamk.hu

Meghívó az MKE 54. Vándorgyűlésére

Tisztelt Kollégák!

Tisztelt Vendégeink!

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Inspiráció – Elköteleződés – Képessé tétel – Kapcsolatrendszer címmel 2023. július 13-15 között rendezi meg 54. Vándorgyűlését Tatabányán, az MKE Komárom-Esztergom Megyei Szervezete, valamint a Tatabánya Megyei Jogú Város József Attila Könyvtár partnerségével.

2023. május 12-én elindítjuk az 54. tatabányai Vándorgyűlés hivatalos honlapját: https://mkevandorgyules.hu/

A vándorgyűlési regisztrációt 2023. június 15-ig tudják megtenni a fenti honlap segítségével vagy ezen a linken: http://opac.jamk.hu/2023_MKE_vandorgyules_jelentkezes/index.php

Az 54. Vándorgyűlés honlapján már elérhetők az alábbi információk:

  • a szekcióülések programjai,
  • a szabadidős és kulturális programok,
  • hasznos információk stb.

Az idei Vándorgyűlésen számos szakmai előadással, programmal, workshoppal várjuk a résztvevőket a legaktuálisabb és legfontosabb könyvtárszakmai kérdéskörökben. Készülünk különleges kulturális és szabadidős programokkal, illetve meglepetésekkel.

További új információkkal is folyamatosan bővül a honlap és részletes információkat is küldünk minden résztvevőknek a rendezvényhez való csatlakozással és részvétellel kapcsolatban.

Mindannyian azon dolgozunk, hogy ne csak új ismereteket, tapasztalatokat, jógyakorlatokat, hanem élményekkel gazdag programot tudjunk átnyújtani minden résztvevő számára.

Ha bármilyen kérdés felmerül a rendezvény kapcsán, az alábbi email címen állunk rendelkezésükre: vandorgyules.tatabanya@gmail.com

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A szervezők nevében üdvözlettel és izgalommal:

Mikolasek Zsófia
igazgató
József Attila Könyvtár
2800, Tatabánya, Fő tér 2.
Tel.: +36/202326626

Leave a Reply

Ajánlott bejegyzések