Telefon

+36 34 513-680 és 513-677

Email

jamk@jamk.hu

SlamBeszél IV.

Írta: Horváth Szabolcs.

A cikk visszatekintés egy korábbi rendezvényünkre

Ez a 2018 tavaszi program a SlamBeszél IV. címet kapta, melyhez – nevéhez hűen – kötetlen témát párosítottunk. A fiatalok újra arról beszélhettek, amiről csak szerettek volna. Többségében közéleti témákról, szerelemről és súlyfeleslegük leadásáról hallhattunk. Az est műsorvezetője Megyesi Marcell volt, aki ismertette a szabályokat, majd egy rövid slam-mel megalapozta az est hangulatát. Marci a nevek kihúzásához saját szerencsesapkáját használta, a sorrend kisorsolásához pedig egy nézőt kért meg közreműködésre.

Az első szereplő Börzsei Dávid ‘Kenry’ volt. Őt a címvédő Antal Dániel követte, majd Taizs Gergő, végül pedig a verseny egyetlen hölgy tagja: Tóth Daniella lépett mikrofonhoz. Holtverseny, és az ezzel járó párbaj ezúttal nem alakult ki.

Ezt követően az Open Microphone percei következtek, mint ahogy az általában lenni szokott. Eredetileg tartottunk tőle, hogy az esténk túl hamar lezárul, mivel négy versenyző jelentkezett csak. Szerencsénkre azonban nem így történt. A közönség nagy aktivitást mutatott a szabadabb szövegek iránt, ezért bátran jöttek ki a mikrofonhoz  újabb szereplők. Zárásként Antal Dani egy team slam-et adott elő Szabó Angelikával, amely mondhatni, hogy főpróba volt a másnapi, Budapesten megrendezendő Országos Team Slam versenyre.

A nagydíjat Taizs Gergő nyerte meg, aki egy 10 alkalmas élményfürdő bérlettel lett gazdagabb a Gyémántfürdő felajánlása jóvoltából. Tóth Daniella második helyezett nagy boldogsággal vette át az 5 alkalomra szóló élményfürdő-bérletet. Neki ez életének első versenye volt. Börzsei Dávid ‘Kenry’ a harmadik helyen végzett. Ő a tatabányai fürdőbe szóló családi belépőt vehetett át. Antal Dániel nem tudta megvédeni előző alkalommal kivívott címét, de elégedetten távozhatott könyvtárunk különdíjával, a közel 7 ezer forint értékű könyvcsomaggal. A támogatást köszönjük a Tatabányai Gyémántfürdőnek!

A felvételt Horváth Szabolcs készítette. Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=IycTey71dsU

Lejátszási lista az esemény műsorából

 

Leave a Reply

Ajánlott bejegyzések