Telefon

+36 34 513-680 és 513-677

Email

jamk@jamk.hu

Könyvajánló – A csodák könyve

Julien Sandrel : A csodák könyve

Élj úgy mindennap, mintha az lenne az utolsó! Váratlan, lenyűgöző és vicces könyv egy anya kissé őrült fogadásáról. A tét: a fia élete.

Louis 12 éves kamasz. Reggel szeretné édesanyjával megosztani legnagyobb titkát, hogy életében először szerelmes, de egy váratlan balesett közbeszól. Louis éppen a gördeszkáján száguldozik, mikor egy teherautóval ütközik, a balesett elkerülhetetlen. A fiú kórházba kerül, kómába esik.

A munkamániás édesanyja ekkor döbben rá, hogy milyen kevés időt töltött fiával. Thelma kétségbeesve tér haza a kórházból, és a fia szobájában talál egy kis füzetet. Benne Louis felsorolta az összes „csodáját”, vagyis azokat az élményeket, amelyeket az életben át szeretne élni.

Thelma úgy dönt, hogy megpróbálja a könyvecske alapján fia álmait megvalósítani, bízva abban, hogy a kalandok hallatán, fia visszatér az életbe. De nem olyan könnyű egy tinédzser álmait megvalósítani, amikor az ember már kinőtt a kamaszkorból. Számos merész kalandban vesz részt, elutazik Tokióba, megtanul focizni, és megismerkedik Isával Louis szerelmével és annak édesapjával. A könyvből nem hiányozhat a várt szerelem és a humor sem.

Louis legnagyobb álma, megismerkedni édesapjával és felébredni a kómából. Hogy megvalósul-e az álma az kiderül a könyvből.

Az ajánlót írta: Magaláné Kovács Andrea

A könyvet itt keresd a katalógusunkban.

Címkék:

Leave a Reply

Ajánlott bejegyzések